Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR

Teljeskörű dekoráció tervezés, kivitelezés Székesfehérváron és országszerte! 20 éves szakmai tapasztalatra alapozott minőség a dekorációban. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Tegye irodáját vagy otthonát kényelmesebbé, csökkentse az energia költségeket és védje meg a berendezési tárgyait a fakulástól!

 • Az ablakok minden épületnek fontos részei, beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is teremtenek, mint a zavaró ragyogás, hőmérsékletnövekedés vagy hő gyarapodás, magas energia költségek, berendezési tárgyak fakulása. A LLumar fóliák segíthetnek ezen problémák kontrolálásában amellett, hogy növelik a komfortérzetet és csökkentik az energia költségeket.

 • Takarítson meg energiát

  Az ablakok fontos szerepet játszanak a hő és az energia szabályozásában. Egy háztartás energiaköltségeinek közel 50%-a elpazarolt energiából adódik amit a hő veszteség és hő gyarapodás okoz a kezeletlen normál üvegszerkezetek esetén. A LLumar fóliák segíthetnek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, a napenergia visszaverésével és a belső hő megtartásával.

 • Állítsa meg a káros UV sugarak hatását

  A legtöbb textil, berendezési tárgy vagy akár műalkotás kifakulhat, egyszerűen attól, hogy a nap besüt a kezeletlen normál ablakokon. Az UV sugarak több mint 99%-nak kizárásával a LLumar fólia segít megőrizni a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek színét jelentősen lassítva az értékes alkotások elszíneződését és fakulását.

 • Ne adja fel a kilátás élményét

  Nyissa fel a zsalukat, függönyöket és egyéb árnyékolókat, eressze be a napfényt. A LLumar fóliák akár 87%-kal csökkentik a nap káprázódását, így könnyebben nézhet TV-t vagy dolgozhat számítógépén. Továbbá, mivel a LLumar termékek többféle árnyalatban is elérhetők, így nem zavarják a kilátást és az Önnek legmegfelelőbb megjelenést biztosítják.

 • A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliák, közel bármely üvegszerkezet teljesítményét növelni tudják, így segítve a költségek csökkentését.Hivatalos és független szakértők által végzett energia auditok bizonyítják, hogy a LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek, hatásosabb légkondicionálás biztosításával és co2 csökkentéssel, átlagosan három éven belüli megtérülési idővel.

energia.jpg

uvprotectba.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 23
Heti: 6
Havi: 341
Össz.: 60 077

Látogatottság növelés
Oldal: Épület üveg fény-és hővédő fóliázás
Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR - © 2008 - 2019 - lamettadekor.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lametta dekor kft. székesfehérvár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »