Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR

Teljeskörű dekoráció tervezés, kivitelezés Székesfehérváron és országszerte! 20 éves szakmai tapasztalatra alapozott minőség a dekorációban. Forduljanak hozzánk bizalommal!

llumar.jpg

A LLumar a világ legkeresettebb fólia márkája, autó-, épület-, biztonsági, anti-graffiti és dekoratív fóliák teljes kínálatával. A globális kivitelező hálózatunk által felszerelt fóliák növelik a funkcionalitását, komfortját és energiahatékonyságát ablakainak.

Fóliák

Az ablaküveg-fólia vagy síküvegfólia egy olyan átlátszó műanyag réteg, illetve fém hártya, amit ablakfelületek üvegére helyeznek. Gyakorlati alkalmazását elősegíti, hogy szemben más megoldásokkal (például füstüveg), alkalmazása nem kíván épületszerkezeti változtatásokat.

Fólia típusok

  • Biztonsági fólia: megnöveli a felület szilárdságát, az üveglap törése esetén is egyben tartja a védett területet, és szilánkmentes törést biztosít; a vagyonvédelemben hatásos behatolásvédelmi eszköz, bizonyos típusok hatásos védelmet biztosíthatnak robbanás esetén is.
  • Fény- és hővédő fólia: kiszűrí a nap káros ultraviola sugarait, csökkenti a fény erősségét; hőszigetelő tulajdonságai miatt alkalmas belső terek hőmérsékletének tartós megtartására.
  • Dekoratív fólia: a felvitt felületet mattítja vagy színezi, ezért dekorációs célokra alkalmazzák – betekintés-védelme miatt gyakran üveg falú térelválasztók, vagy helyiségek átlátszóságát szüntetik meg vele.
  • Grafiti fólia: elsődlegesen szándékos rongálás ellen használják (grafiti, törés, karcolás stb.); a legtöbb felületen alkalmazzák.


llumar fóliák funkciója:  

  • energiamegtakarítás 
  • hővédelem 
  • UV védelem 
  • betörésvédelem
  • szilánkvédelem


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 23
Heti: 14
Havi: 349
Össz.: 60 085

Látogatottság növelés
Oldal: Fólia típusok
Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR - © 2008 - 2019 - lamettadekor.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lametta dekor kft. székesfehérvár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »