Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR

Teljeskörű dekoráció tervezés, kivitelezés Székesfehérváron és országszerte! 20 éves szakmai tapasztalatra alapozott minőség a dekorációban. Forduljanak hozzánk bizalommal!

A robbantásoktól a betörésig, a LLumar biztonsági fólia megfelel a legszigorúbb szabványoknak.

A megfizethető védelem

  • A mai világban a vandalizmus, bűncselekmények, balestek és természeti katasztrófák számos gondot okoznak. Vastag minőségi poliészter fólia alapanyagokat használva, melyek erős ragasztóval kerülnek felszerelésre az  üvegfelületekre, a LLumar biztonsági fólia egy optikailag tiszta és mégis erős védelmet nyújt üvegtörés esetén. A balesetek és szándékos rongálások hatásai jelentősen csökkenthetők. A LLumar biztonsági fólia termékek hatásos védelmet nyújtanak gépkocsik üvegein is egy ütközés vagy lopás esetén.

Tág körű felhasználás

  • Intézményi épületektől kezdve az üzleteken és lakóépületeken át a professzionális LLumar biztonsági fóliák segítenek az üvegtörések okozta problémák elkerülésében, legyen az épület új vagy akár régi. Az LLumar fólia termékek biztonsági változatai többféle tulajdonsággal rendelkeznek a megfelelő megjelenés és hő védelem biztosítása érdekében. Termékeink rendelkeznek a MABISZ ajánlásával, valamint megfizethető megoldást nyújtanak az intézményekre vonatkozó 28/2007.(IX.29.) miniszteri rendelet biztosításához.

safety.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 23
Heti: 8
Havi: 343
Össz.: 60 079

Látogatottság növelés
Oldal: Épület üveg biztonsági fóliázás
Lametta Dekor Kft. Dekoráció és kereskedelem DEKORÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁR - © 2008 - 2019 - lamettadekor.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lametta dekor kft. székesfehérvár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »